Irure Txiki baserria, Astotxiki bidea 4
20740 Zestoa (Gipuzkoa)
ekainsagardoa@gmail.com
www.ekainsagardoa.wordpress.com
943 14 80 33
Irure Txiki baserria, Astotxiki bidea 4
20740 Zestoa (Gipuzkoa)
ekainsagardoa@gmail.com
www.ekainsagardoa.wordpress.com
943 14 80 33
Aitor Eizmendi Aizpurua eta Iratxe.
Euskal Sagardoa saltzen dute botilan.
Ez dute txotx zerbitzurik ematen.
Laster enkarguz, bazkariak eta afariak ematen hasteko asmoa dugu.
Duela 30 urte hasi ginen sagarrondoak landatzen eta gero etorri zen sagardoa egitea, eta pixkana merkaturatzen hasi ginen. Nire gurasoek lagunduta hasi nintzen, Rufino eta Pastora, eskertu nahi ditut. Baita hainbeste lagundu didaten lagun, familia eta langileak ere.
Orain ni, Aitor Eizmendi Aizpurua, eta nire emaztea, Iratxe, ari gara lanean. Gure asmoa sagardo natural bat egin eta baserria balorean jartzea izan da, modelo industrialetik at.
Aurten bisita gidatuak eskaintzen hasi gara eta gure sagardoaren prozesu guztia erakusten dugu. Laster enkarguz, bazkariak eta afariak ematen hasteko
asmoa dugu.
Aitor Eizmendi eta Iratxe dira Ekain sagardoaren lan taldea eta sagardogintzaren martxa daramatenak.
Ekoizpen txikiko sagardotegia da Irure Txiki eta hori da beren oinarrietako bat, produkzio txikiak eta kalitatezkoak egitea.
Etxeko sagarrarekin egiten du sagardo guztia Irure Txiki sagardotegiak. Euskal Sagardoa egiteko sagar motak ondo aukeratuak ditu, eta etxeko sagastian bilatzen du beharrezkoa duen oreka.
Txalaka, Patzolua, Moko, Errezilla eta Potrokilo.
Gure sagastiak Irure Txiki baserriaren barne dira, Zumaia eta Zestoa tartean daudenak, itsasoari begira. Horrek garraztasun puntu bat gehitzen dio gure sagardoari.
Kolore, zapore eta usain naturalak etxeko sagarrak ematen dituenak. Sagarraren izaera hori guztia mantentzen saiatzen gara gure Euskal Sagardoan.
Sagardoa gure baserriko sagarrak erabiliz egiten dugu, guztiz ekologikoa.
Kolore, zapore eta usain naturalak etxeko sagarrak ematen dituenak. Sagarraren izaera hori guztia mantentzen saiatzen gara gure Euskal Sagardo Ekologikoan. Euskal Sagardoaz gain, sagardo Ekologikoaren seilua darama.
Sagardoa gure baserriko sagarrak erabiliz egiten dugu, guztiz ekologikoa.
Txalaka, Patzolua, Moko, Errezilla eta Potrokilo.
Gure sagastiak Irure Txiki baserriaren barne dira, Zumaia eta Zestoa tartean daudenak, itsasoari begira. Horrek garraztasun puntu bat gehitzen dio gure sagardoari.